Newsletter
Compară produsele

Nu ai obiecte de comparat.

CE PREFERI? SĂ ALERGI PRIN MAGAZINE SAU SĂ CUMPERI BIJUTERII ONLINE?

bijuterii online

Fiecare dintre noi are propriul stil și propriile obiceiuri. Așa cum se spune că „cel mai scurt drum este cel pe care îl cunoști”, la fel s-ar putea spune despre orice altă modalitate a a lua anumite decizii: cele mai bune decizii sunt cele cu care tu te simți confortabil. Acesta este motivul pentru care, atunci când vorbim despre bijuterii, nu putem afirma că achiziționarea lor online este mai mult sau mai puțin indicată. Până la urmă, fiecare dintre noi ia această decizie, în funcție de propriul stil.

Totuși, dacă ai ajuns până aici, dacă ai trecut puțin prin bijuteriile pe care le avem – măcar prin ultima colecție – credem că ești o persoană predispusă la a comanda bijuterii online. Așa că, în cele ce urmează, o să-ți expunem câteva motive pentru care achiziționarea de bijuterii online este mai simplă.

Ai mai mult timp la dispoziție pentru a le admira

De câte ori nu ți s-a întâmplat să intri într-un magazin, dar, din diverse motive, să nu reușești să petreci atât timp cât ai fi vrut, admirând bijuteriile? Fie că erai cu un copil nerăbdător să ajungă la jucării, cu soțul căruia nu-i place să petreacă timpul într-un magazin exclusiv pentru femei, sau ai dat peste o angajată care, din două în două minute, dorea să știe dacă poate să te ajute – oricare ar fi motivul, cert este că niciodată nu ai reușit să analizezi cum se cuvine toate modelele de bijuterii.

Cu bijuteriile online e mult mai simplu; nu este nevoie să faci comanda pe loc, nu îți cronometrează nimeni timpul petrecut pe site și te poți plimba prin voie, cât dorești. Mai mult de atât, poți reveni de câte ori vrei, înainte să te hotărăști, fără ca cineva să se uite insistent la tine, să bată din picior grăbit sau să se ofere să te ajute, într-un mod enervant.

Le poți găsi la prețuri mult mai mici decât în magazine

Avantajul bijuteriilor online este că cei ce le comercializează nu sunt nevoiți să aibă toate cheltuielile pe care un magazin offlline le are, acesta fiind motivul pentru care, în cele mai multe din cazuri, bijuteriile comandate online au prețuri mai mici. În cazul bijuteriilor din magazinul Ambra Bijuterii, cele mai multe dintre ele sunt la preț de producător, fiind și cele mai mici prețuri, în raport cu calitatea produselor.

Informațiile despre bijuterii sunt dispuse mult mai eficient

De regulă, dacă site-ul de pe care comanzi bijuteriile online, este bine structurat, vei putea face tot felul de sortări care să te ajute să ajungi mai repede la bijuteriile dorite, fără să mai treci și prin cele care nu te interesează. De exemplu, pe site-ul nostru, poți foarte ușor să vezi doar colecția de coliere din perle de Mallorca, fără să te mai uiți și la celelalte. De asemenea, ai posibilitatea să le aranjezi în funcție de preț și chiar și în funcție de culoare, lucru care nu se întâmplă, de regulă, într-un magazin ce nu este online.

Poți să faci modificările dorite

Deși nu este o regulă valabilă pentru toate magazinele de bijuterii online, ea se aplică foarte bine magazinului nostru. Echipa Ambra este întotdeauna deschisă la sugestii și se străduiește să facă pe plac clientelor, acceptând faptul că, în unele dintre cazuri, s-ar putea să nu găsești în magazinul nostru exact modelul de bijuterie din visele tale frumoase. Acesta este motivul pentru care ne poți spune ce modificări dorești iar noi ne vom strădui să le punem în practică și să facem în așa fel încât bijuteriile care ajung la tine acasă să fie exact cele dorite de tine. În magazinele offline obișnuite, modificările pot fi realizate, dar cu foarte multe limitări.

Există, totuși, un lucru pe care poți să-l faci în magazinele fizice și îți lipsește în cele online: posibilitatea de a proba. Însă, având în vedere că bijuteriile nu sunt la fel de pretențioase ca hainele sau încălțămintea, de cele mai multe ori nu este necesar să le probezi pentru a-ți da seama dacă ți se potrivesc sau nu. Prin urmare, credem că argumentele pentru a cumpăra bijuterii online sunt mai puternice decât a merge în magazine, însă te lăsăm pe tine să decizi acest lucru.

Tu ce preferi? Să alergi prin magazine sau să comanzi bijuterii online?

Comentarii
Newsletter