Newsletter
Compară produsele

Nu ai obiecte de comparat.

ESARFE PENTRU FEMEI - ACCESORII CU STIL

Cel mai versatil accesoriu, esarfa nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei, putând-se accesoriza cu o multitudine de outfituri moderne. Un accesoriu elegant purtat de către femei, esarfa a devenit un element esențial în modă încă din secolul al-XIX-lea. Eșarfele au intrat în istorie ca accente “must have” pentru a desăvârși o ținută impecabilă. În ultima perioadă, eșarfele pentru femei s-au transformat în adevărate obiecte ale dorinței, cele mai apreciate fiind cele din mătase naturală.

Mătasea naturală – simbol al perfecțiunii

Mătasea naturală, denumită regina țesăturilor, a fost una din principalele mărfuri aduse din Asia Orientală. După ea a fost denumită și renumita cale comercială “Drumul mătăsii” care lega China, Japonia și India de Europa. Nu a putut fi egalată de nicio altă fibră artificială inventată, mătasea naturală fiind astfel considerată simbol al perfecțiunii. Datează de peste 5.000 de ani, iar când a ajuns să fie cunoscută, toate marile civilizații din întreaga lume i-au acordat un loc de onoare. Preferată de familiile regale pentru îmbrăcăminte și decoruri, în prezent este foarte apreciată de marii designeri de modă.
Una dintre legendele descoperirii acestei țesături, spune că prințesa chineză pe nume Leizu, în timp ce stătea sub un dud, a găsit în ceșcuța cu ceai coconul unui vierme de mătase. Neștiind ce este, a început să desfacă firul de pe cocon. A observat apoi la lumina soarelui că este neobișnuit de subțire și strălucitor, venindu-i atunci ideea să-l țeasă, așa fiind descoperită mătasea naturală. Chinezii au reușit să păstreze acest secret timp de 3.000 de ani, divulgarea lui fiind pedepsită cu moartea.

Esarfe din mătase naturală - un plus de efect adus ținutei

Nu subestimați niciodată puterea de seducție a unei esarfe. Ea poate puncta cromatic o ținută sobră sau poate transforma cu ușurință o ținută lejeră într-una plină de stil.
Dacă vorbim de culori,  puteți alege esarfe care se potrivesc stilului și personalității dumneavoastră. Nu uitați că starea de spirit este influențată, pe lângă ținută, și de culorile din care aceasta este formată. De exemplu, tangerine sau galben, două culori dinamice, vesele, sunt potrivite pentru persoanele active și încrezătoare în propriile forțe. Roșul, culoarea femeii puternice, captează ușor atenția și e perfectă dacă nu e inclusă în toată vestimentația, ci regăsită doar într-un accesoriu. Albastru și roz pal, sunt culori potrivite femeii sensibile, romantice și visătoare si confera un aer delicat vestimentatiei. Poti alege sa porti o eșarfă verde, culoarea speranței, pentru a-ţi aduce bună dispoziție și o stare de relaxare. Ești adepta stilului clasic? Atunci opteză pentru nuanțe neutre, maro, gri, ciocolatiu, care sunt ușor de asortat și conferă eleganță.

7 moduri de a purta o eşarfă cu stil

Există o multitudine de feluri de a-ți prinde eșarfa, oferindu-ți posibilitatea de a transforma acest element diafan în accesoriul momentului. Poți purta eșarfa preferată de mătase în diferite moduri. Noi avem câteva sugestii pentru tine.

esarfe matase

Eșarfa din mătase legată la gât poate complimenta un decolteu amplu.
Stilul clasic de a purta o eşarfă, un capăt lung al eșarfei lăsat în față, iar celălalt pe spate, este lejer, tototdată și elegant.

esarfa sin matase naturala

Doamnele care sunt mereu pe fugă și care nu au prea mult timp să se aranjeze în oglindă, pot opta pentru un stil aparent neglijent de a purta o eșarfă, aranjând-o pe după gât.

Perfect pentru birou ar fi să-ți legi eșarfa office într-o fundă lejeră în față, transformandu-ţi apariţia într-una chic sau îţi poţi accesoriza cu succes o geantă cu eşarfa preferată, ce iți va da astfel un aer sofisticat şi va scoate din anonimat o vestimentație simplă.

esarfe matase

Esarfele se pot transforma foarte ușor în bijuterii, dacă ai puţin timp liber şi un pic de imaginaţie. Cu o seară înainte să pleci la serviciu, împletește 3 esarfe subțiri, care pot fi în culori diferite sau nu, accesorizează-le cu o broșă într-o parte și pregătește-te să primești complimente. Un alt accesoriu de impact îl poți obține dintr-o eşarfă, dacă faci un nod inovativ în față, putând purta noua "bijuterie" la o ținută lejeră sau la o plimbare într-o după amiază.

Eșarfele din mătase pot fi considerate cele mai potrivite cadouri coporate pentru că se pot adapta cu ușurință fiecărui stil şi rămân unele din cele mai apreciate cadouri pentru femei.

Te provocăm să fii creativă și să alegi eșarfa care simți că este creată pentru tine din multitudinea de modele ce o oferă magazinul nostru online. Delicate sau voluminoase, office, simple sau cu imprimeuri vesele, acestea se regăsesc în preferințele femeilor, putând fi purtate indiferent de sezon, accesorizând aproape orice ținută.

Comentarii
Newsletter