Newsletter
Compară produsele

Nu ai obiecte de comparat.

FEMEI REMARCABILE CU IMPORTANTE INFLUENȚE ASUPRA FASHION-ULUI: LADY DI

Bijuterii perle

Supranumită și „Prințesa inimilor”, Lady Di a rămas în memoria tuturor datorită gingășiei, bunătății și demintății ce au caracterizat-o. A fost și va fi mereu un fashion icon, fiind un punct de reper pentru designerii internaționali de haine și bijuterii.

A fost una dintre cele mai fotografiate femei din istorie; doar în revista Vogue au apărut peste 4600 de fotografii cu Diana. Demnitatea și popularitatea ce au înconjurat-o nu doar în lumea fashion-ului, ci și în întreaga ei viață sunt fără precedent; femei din întreaga lume sunt inspirate de stilul și imaginea sa.

Diana a avut acces la o gamă largă de bijuterii ale Familiei Regale, după căsătoria sa cu Prințul Charles, în 1981. De asemenea, și-a achiziționat și propria colecție de bijuterii pe care nu a ezitat să le arate, cu simplitate și delicatețe, lumii întregi.

Dintre preferatele sale, perlele ocupau un loc important, fiind aproape nedespărțită de colierele din perle și cerceii asortați.

bijuterii perle

Prințesa Diana a purtat un colier multișir din perle atunci când a fost prezentă la o petrecere din Noua Zeelandă. Dianei îi plăcea să se joace cu încuietorile ce aveau mai mult rol decorativ, purtându-le fie la spate, fie în față.

De asemenea, în funcție de modelul rochiei alese, Lady Di își alegea cu grijă perlele pentru rochiile de seară, cu spatele gol; un șirag lung, înodat, ce se așeza perfect pe spatele său. Acest model de colier de perle a fost purtat la premiera de la Londra a filmului Înapoi în viitor, în decembrie, 1985.

bijuterii perle

Recomandările noastre

Set perle de cultură albe

perle de cultura

Simple și de efect, sunt accesoriul de care ai nevoie pentru a-ți pune în valoare o rochie elegantă. Sunt bijuteriile ce caracterizează femeile cărora le place să iasă în evidență mai mult prin simplitate, decât prin opulență.

Colier guler din perle Mallorca, rhinestone si Swarovski

perle de cultura

Acest colier se potrivește foarte bine la o rochie elegantă de seară, alături de un machiaj discret și un ruj roșu aprins. Cu siguranță vei atrage atenția asupra ta.

Pe site-ul nostru găsești mult mai multe modele de bijuterii cu perle. Te invităm să le admiri și să ne spui de care te-ai îndrăgostit.

Sursa foto: jewelry.about.com

Comentarii
Newsletter