Newsletter
Compară produsele

Nu ai obiecte de comparat.

PUNE-ȚI CREATIVITATEA LA ÎNCERCARE FOLOSIND BIJUTERII VERSATILE

bijuterii online

Probabil ți s-a întâmplat să te gândești că, oricât de multe bijuterii ai avea în casetă, niciodată parcă nu sunt suficiente și întotdeauna va exista o rochiță sau o pereche de pantofi care să nu aibă bijuteriile perfecte cu care să fie accesorizate așa cum trebuie.

Noi îți propunem să te folosești de bijuteriile pe care le ai deja și să-ți pui creativitatea în joc, creându-ți tu singură noi modele ce sigur vor atrage privirile asupra ta. Bijuteriile versatile sunt acele bijuterii ce pot fi folosite în moduri inedite, reușind cu succes să se transforme în modele noi, unele chiar total diferite decât modelele inițiale.

Coliere lungi pentru rochii cu spatele gol

Unul dintre modelele de rochie purtat intens în timpul verii este cel cu spatele gol. Este nemaipomenit să iei pe tine o rochie vaporoasă și să simți aerul călduț al verii pe spatele tău dezgolit. În materie de bijuterii, nu trebuie să-ți faci griji că nu vei găsi ceva adaptat acestei rochii deoarece poți să-ți creezi propriul colier pentru a-ți pune în evidență spatele. Tot ce trebuie să faci este să alegi unul dintre colierele pe care le ai deja și să te asiguri că este unul cu o lungime mai mare.

De exemplu, noi îți propunem acest colier lung, din perle albe de cultură. Este perfect pentru acest tip de rochie deoarece nu are încuietoare, ceea ce îți va permite să-l lași să cadă frumos pe spatele gol sau chiar să-i faci un nod, pentru un efect deosebit.

bijuterii perle

Coliere colorate drept brățări

Dacă ești una dintre femeile cărora le place să poarte multe brățări, probabil ai descoperit deja acest truc: coliere lungi pe post de brățări; este o modalitate creativă și comodă de a-ți transforma colierul în brățară, atunci când te plictisești să-l ții la gât.

Noi îți recomandăm un colier două șiraguri, din coral roșu, natural. Datorită încuietorii sale, poate fi cu ușurință înfășurat în jurul brațului, transformându-se într-o brățară multișir superbă.

bijuterii coral

Crează-ți singură un colier creativ

Dacă te-ai plictisit de forma colierelor tale, noi îți propunem să le împrospătezi, unind colierul și brățara din același set și folosindu-ți creativitatea, poți purta noile bijuterii. Poți, de exemplu, să prinzi o brățară multișir cu camee și perle de cultură de un colier cu perle negre de cultură; secretul este ca încheietoarea să fie ornamentală, așa cum este cameea, în cazul nostru.

Îmbină mătasea cu bijuteriile

Eșarfele de mătase sunt accesorii elegante și rafinate ce pot fi folosite, indiferent de anotimp. Pentru a da o notă de originalitate ținutei tale, poți alege să te joci cu o eșarfă de mătase și o broșă cu pietre semiprețioase; să o prinzi în diferite moduri pentru a crea un efect frumos și a atrage privirile asupra ta. Și, dacă vrei să ai această combinație de-a gata, poți arunca o privire și în magazinul nostru pentru că avem câteva modele de bijuterii cu mătase naturală ce sigur îți vor plăcea.

Te invităm, așa dar, să fii creativă, să-ți lași imaginația să zburde și să dai un refresh cutiei tale cu bijuterii. Vei fi uimită de rezultate!

Sursa foto: etsy.com

Comentarii
Newsletter