Newsletter
Compară produsele

Nu ai obiecte de comparat.

TU CE BIJUTERII ALEGI PENTRU ZIUA NUNTII?

bijuterii mireasa

Există câteva momente memorabile în viața unei femei: acela în care este cerută în căsătorie, când spune tare și răspicat „da”, când se îmbracă în rochia de mireasă, când află că va deveni mamă sau când își vede și își strânge în brațe copilul pentru prima oară. Noi le vom lua pe rând iar astăzi ne-am gândit să îți oferim câteva îndrumări în ceea ce privește alegerea celor mai potrivite bijuterii pentru ziua nunții tale.

Atunci când îți alegi bijuteriile de mireasă, trebuie să ai în vedere mai multe detalii, precum culoarea și modelul rochiei, tematica nunții, sala în care se va desfășura, nuanța pantofilor și, nu în ultimul rând, personalitatea ta. Dacă ții cont de toate acestea, cu siguranță vei alege bijuteriile potrivite, care să te facă să te simți cea mai frumoasă femeie de pe Pământ. Așa cum am mai spus și într-un articol anterior, de cele mai multe ori, tendințele în materie de bijuterii pentru mirese nu trebuie să fie singurul element de care să ții cont pentru că, până la urmă, tu ești cea care poate să facă o bijuterie să strălucească și mai mult, dacă te simți bine în pielea ta.

Alege perle

Perlele vor fi întotdeauna considerate cele mai bune prietene ale unei femei, dar și cele mai potrivite bijuterii pentru mirese. În special dacă ești o femeie elegantă, caracterizată de stilul clasic, bijuteriile din perle vor ști să-ți pună în valoare frumusețea și să atragă privirile asupra ta. Noi îți recomandăm un set de perle de Mallorca, cristale Swarovski și argint.

bijuterii mireasa

Setul conține colier, brățară și cercei și este foarte apreciat de cele care l-au mai comandat sau primit până acum, în special de mirese. Este elegant, foarte fin și atent lucrat iar perlele sunt albe ca lacrima, așa încât îți vor pune în evidență atât rochia de mireasă, cât și machiajul.

Ce recomandări mai fac specialiștii

Când vine vorba de a alege bijuterii pentru nuntă, specialiștii în fashion îți recomandă să fii îndrăzneață și să te inspiri din moda mireselor din Persia sau din Asia de Sud, ce se remarcă prin frumusețea și curajul de a alege bijuterii cu pietre mari sau cu pandantive ce ies în evidență, mai ales prin mesajul pe care îl transmit.

Coliere unicat cu pietre mari și îndrăznețe, cercei candelabru sau bijuterii cu opal și turmalină sunt doar câteva din modelele inspirate din moda asiatică. Miresele ce aleg astfel de bijuterii sunt femei cu personalitate, cărora le place să iasă în evidență, știind să poarte bijuterii de acest tip, fără să creeze senzația de ținută prea încărcată.

Cultura asiatică aduce în centrul atenției cristalele Swarovski care, în combinație cu alte tipuri de pietre, se pot transforma în bijuterii deosebite care pun foarte bine în valoarea albul sau culoarea pală a rochiei de mireasă. Strălucirea cristalelor Swarovski îi va face pe invitați să-și îndrepte în permanență privirea asupra ta iar pe tine să fii în centrul atenției.

În magazinul nostru găsești zeci de modele de bijuterii, începând de la perle și până la cristale Swarovski sau bijuterii din pietre semiprețioase. Te invităm să le admiri pe toate și, luând în calcul criteriile pe care le-am menționat la început, să le alegi pe care care îți plac cel mai mult și care vor contribui la una dintre cele mai frumoase zile din viața ta!

Sursa foto: elizabethannedesigns.com

Comentarii
Newsletter