Cum cumpar?

Apasati butonul de Autentificare din dreapta sus pentru a va crea un cont. Datele introduse trebuie sa fie corecte si complete, urmand a fi utilizate pentru livrarea coletului!

 

Pasul 1:  Dupa inregistrare, alegeti produsele care va plac si apasati adauga in cos.

 

Pasul 2: Cand doriti sa finalizati comanda apasati butonul mergi la finalizarea comenzii din cosul de cumparaturi.

In cosul de cumparaturi aveti posibilitatea sa actualizati lista produselor sau cantitatea lor. Puteti sa va intoarceti la cumparaturi pentru a adauga si alte obiecte in cos, apasand butonul continua cumparaturile 

 

Pasul 3:  Bifati sau alegeti informatiile privind facturarea (persoana fizica sau juridica), adresa si metoda de livrare, informatii de plata.

Aveti posibilitatea de a plati:

- ramburs (la ridicarea coletului)

- online cu card bancar (Visa, Mastercard)

- transfer bancar (ordin de plata)

 

Pasul 4: Daca sunteti de acord, bifati dupa citire termenii si conditiile si plaseaza comanda.

 

Daca sunteti deja client inregistrat, apasati butonul de Autentificare sau introduceti emailul si parola dumneavoastra cand doriti sa comandati produsele din cosul de cumparaturi.

 

Dupa plasarea comenzii veti primi automat notificari prin email despre statusul comenzii. Veti fi contactat,a telefonic de catre un reprezentant Ambra Bijuterii doar la prima comanda pentru a confirma adresa de facturare si livrare.

 

Nota: Comanda minina este de 30 lei.

 

Conecteaza-te cu Facebook !

Daca aveti un cont de Facebook apasati butonul de inregistrare din dreapta sus pentru a va crea un cont in cadrul magazinului nostru si continuati cu Pasul 1.