Compară produsele

Nu ai obiecte de comparat.

Transport si livrare

 Coletele sunt livrate prin Fan Courier (aprox. 2200 localitati) sau Posta Romana (oriunde in tara).

 

Serviciul Post Restant prin Posta Romana: daca nu aveti domiciliul stabil in localitatea sau la adresa unde doriti sa ajunga coletul, va rugam sa ne comunicati numarul oficiului postal, localitatea, judetul/sectorul de la care veti ridica coletul.

 

Coletul trimis prin Posta Romana va ramane 10 zile calendaristice la oficiul postal de care apartineti inainte sa se intoarca la noi; daca nu ati primit avizul in 4-5 zile lucratoare de la data de livrare confirmata prin email, va rugam sa mergeti in timp util cu buletinul/cartea de identitate la oficiul postal.

 

Coletul trimis prin Fan Courier va fi expediat direct la adresa mentionata de client in 24-48 de ore de la data confirmata prin email. Termenul de livrare poate fi marit in mod exceptional din cauza unor factori exteriori: conditii meteo deosebite, starea infrastructurii rutiere, greve, precum si in perioadele cu un volum mare de comenzi (Black Friday, Craciun, etc.). Daca nu ati primit coletul in 48 de ore va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp posibil.

 

Fan Courier (24 - 48 ore):

1. comanda peste 250 lei: transport gratuit!

2. comanda sub 250 lei: 17.99 lei

 

Lista localitatilor cu acoperire Fan Courier: vizualizare . Coletele trimise in localitatile din afara ariei de acoperire Fan Courier vor fi taxate suplimentar cu 1 leu/km. Taxele de expediere vor fi furnizate telefonic inainte de livrare.

 

Posta Romana (3 - 4 zile):

1. comanda peste 250 lei: transport gratuit!

2. comanda sub 250 lei: 17.99 lei

 

Produsele comandate vor fi ambalate corespunzator pentru transport indiferent de serviciul ales si vor fi insotite obligatoriu de certificatul de garantie si calitate, de factura fiscala in original si - dupa caz - de accesoriile din pachet (cutie, saculet organza, etc) .