Reduceri de pana la 70% + transport gratuit la minim 99 lei !   >>

Politica de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal

1. Politica prelucrarii datelor cu caracter personal

Magazinul online www.ambra-bijuterii.ro respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal al fiecarui client sau vizitator care acceseaza site-ul in scopul achizitionarii produselor prezentate.

Conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, Ambra Bijuterii are obligatia de a administra in conditii de siguranta si exclusiv pentru scopurile prezentate mai jos, datele personale care sunt furnizate.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi: drept de acces la date cu caracter personal, drept de interventie asupra datelor, drept de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei, dreptul la informare.

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Datele dumneavoastra personale pot fi actualizate sau sterse din baza de date direct din contul dumneavoastra de client sau prin cerere scrisa, datata si semnata, la urmatoarea adresa de email: [email protected]

 

2. Scopul colectarii datelor

Scopul colectarii datelor este de a livra produsele comandate din cadrul magazinului online si de a comunica informatii utile cu privire la produsele comercializate, dupa caz, informatii despre site, solutionarea cererilor, intrebarilor sau de reclamatii/sesizari facute de catre dumneavoastra.
Magazinul online Ambra Bijuterii nu va dezvalui unei terte parti niciuna dintre datele dumneavoastra (informatii personale sau informatii optionale) fara acordul dumneavoastra, nu va comercializa, schimba, divulga datele dumneavoastra altor persoane (fizice sau juridice).

 

3. Securitatea datelor colectate si procesate

Ambra Bijuterii utilizeaza metode si tehnologii de securitate avansate, impreuna cu politici stricte aplicate salariatilor si procedurilor de lucru  pentru a proteja datele cu caracter personal, colectate si procesate conform prevederilor legale in vigoare.

Magazinul online foloseste o conexiune securizata, criptata pentru a preveni interceptarea.

Certificatul SSL este compatibil cu 99 % din browsere inclusiv cu cele specifice smartphone-urilor.

Inregistrarea si autentificarea pe www.ambra-bijuterii.ro implica ID si parola.

 

4. Feedback

Utilizatorii www.ambra-bijuterii.ro pot posta comentarii,  pot trimite intrebari si sugestii. Informatiile sunt trimise prin intermediul formularelor de contact si vor fi folosite tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

 

5. Modificari ale politicii de confidentialitate

Orice modificare a politicii de securitate va fi publicata in cadrul acestei pagini: http://www.ambra-bijuterii.ro/politica_de_securitate.html