End Of Season Sale: EXTRA 15% DISCOUNT la orice comanda>>

Garantie / Retur produse

 

CERTIFICAT DE GARANTIE

Garanţia produselor se acordă în funcţie de durata medie de utilizare (L. 449/2003) şi este valabilă de la data primirii după cum urmează:

    - 1 an pentru produse care sunt realizate integral din pietre (semi)preţioase, metale preţioase, perle de cultură, perle Mallorca, elemente Swarovski, lemn masiv şi piele naturală.

    - 30 zile pentru produse ce conţin partial sau integral elemente din metale comune, acril, sticlă, ceramică, porţelan, materiale vopsite şi pentru produse din mătase, lână, caşmir, bumbac, poliester.

 Prezentul document atestă că produsele achiziţionate beneficiază de garanţie, reparaţie gratuită sau înlocuire (in cel mult 15 zile calendaristice de la recepţie) în condiţiile respectării regulilor de purtare. 

Garanţia acoperă numai defectele care apar la utilizarea normală şi  nu se aplică pentru:

  • - produse ce au intrat în contact cu apa sau diverse substanţe chimice;
  • - reacţii chimice datorită parfumului, cremelor de corp sau alte produse de întreţinere;
  • - expunere îndelungată la soare, temperaturi ridicate sau în conditii de umiditate crescută;
  • - produse purtate în timpul somnului sau în timpul efortului fizic;
  • - produse zgâriate de obiecte corozive sau depozitate necorespunzător.

Cumpăratorul nu poate cere inlocuirea bijuteriei din motivul căderii pietrelor (L. 449/2003).

Nu este considerat defect argintul oxidat netratat cu rodiu, metalele din aliaj comun oxidate, precum şi pietrele (semi)preţioase ce prezintă diferenţe de culoare, mici crăpături sau imperfecţiuni – este aspectul natural.

Service autorizat: SC Coralia Art Concept SRL, Str. Vasile Lupu, nr. 55, ap. 3, Iasi, jud. Iasi. Telefon: 0736/048899. Email: [email protected]

 

Produse achizitionate:

1. ....................................................................................................................................................................................................................................................................................

2. ....................................................................................................................................................................................................................................................................................

3. ....................................................................................................................................................................................................................................................................................

4. ....................................................................................................................................................................................................................................................................................

5. ....................................................................................................................................................................................................................................................................................

 

                             Ştampilă/Semnătură vânzător:                                                                                 Nume/Semnătură cumpărător:

 

 

                                                                                                                                                           ........................................................       

 

 

*Certificatele de garantie sunt emise in format electronic si expediate automat pe adresa de email asociata contului dumneavoastra.

**La cererea consumatorului garantia poate fi oferita in scris, dupa caz o copie electronica: [email protected]

 

.

1 AN GARANTIE (detalii):

Toate bijuteriile comercializate de SC Coralia Art Concept SRL beneficiaza de reparatii gratuite 1 an de zile:

- fixarea pietrelor/perlelor cazute (nu se inlocuiesc pietrele/perlele pierdute).

- repararea colierelor si bratarilor rupte (nu se inlocuiesc materialele/metalele comune).

- repararea incuietorilor si tortitelor.

 

PIETRE PIERDUTE

La cerere se pot aduce la comanda (4-8 saptamani) pietrele pierdute. Disponibilitatea si pretul acestora vor fi comunicate inainte de comanda.

Se pot comanda doar pietrele de la produsele achizitionate exclusiv de la magazinul online www.ambra-bijuterii.ro .

Pierderea pietrelor nu este acoperita de garantie!

 

RETUR PRODUSE  

Daca produsele achizitionate nu sunt conform asteptarilor, Coralia Art Concept SRL va ofera posibilitatea de a returna produsele comandate in termen de 14 zile calendaristice de la receptionarea acestora, in conformitate cu prevederile Ordonantei de Urgenta nr. 34 din 2014 privind dreptul consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta. Data receptionarii produselor este data preluarii acestora de la reprezentantul firmei SC Coralia Art Concept SRL.

Singurele costuri care cad in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor (O.G. 34/2014).

Rambursarea sumelor platite de catre client se va face cu respectarea prevederilor legale, in termen de cel mult 14 zile de la data denuntarii contractului de catre consumator (O.G. 34/2014).

Garantam rambursul banilor in termen in cel mult 14 zile calendaristice - exclusiv in cont bancar - dupa primirea coletului la adresa de corespondenta.

Clientul nu poate pretinde nici un fel de daune – morale sau materiale – peste valoarea sumelor platite pentru comanda / comenzi.

Produsele vor fi returnate insotite de accesoriile primite la cumparare.

Nu este obligatoriu returnarea facturii sau certificatului de garantie (identificarea se va realiza dupa numarul comenzii).

Obiectele trebuie sa aiba aspectul identic cu cel avut la primirea lor si, dupa caz, sa aiba sigiliile intacte sau sa nu prezinte urme care sa ateste operatiuni interzise de producator sau furnizor.

In cazul in care produsele returnate prezinta urme de uzura, lovituri, zgarieturi, accesorii lipsa, urme de parfum sau de diverse produse de intretinere, ne rezervam dreptul de a decide asupra acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului functie de prejudiciile aduse. In situatia unor returnari repetate, ne rezervam dreptul de a refuza returul.

Inainte de returul produsului va rugam sa ne contactati prin email la adresa [email protected] .

Va rugam sa precizati denumirea produsului/produselor retur, numarul si data comenzii, contul IBAN, numele complet al titularului si optional -  adresa de ridicare a coletului .

Taxa de retur este de 17.99 lei . Acest serviciu este optional si este disponibil doar in aria de acoperire Cargus.

 


EXEMPLU EMAIL RETUR:

Catre: [email protected]

Subiect: Retur produs comanda #1000232356

.........................................................................

Produs: Set amazonit si sidef (S1234) - 50 lei

Nr. comanda: #1000232356 din 10.06.2018

Cont IBAN: RO73 BRDE 1000 2323 5566 1234

Titular: Popescu Maria

Adresa ridicare colet (serviciu optional): Bd. Decebal, nr. 2, bl. 2, ap. 2, Brasov, jud. Brasov

Telefon: 0779/123456


 

Daca doriti returul produsului prin Posta Romana sau alta firma de curierat agreata de dumneavostra, va rugam sa trimiteti coletul la urmatoarea adresa de corespondenta:

 SC Coralia Art Concept SRL

 Str. Vasile Lupu, nr. 55, ap. 3

 Iasi, jud. Iasi, 700309

 Tel: 0736/048899            

 

Nota: Nu sunt acceptate coletele retur cu plata ramburs, plata la destinatar sau coletele retur fara o notificare in scris (email) inainte de livrare.