Fidelizare Ambra: reduceri pe viata!

Tot ce trebuie sa faci este sa-ti creezi un cont in cadrul magazinului online, sa comanzi produsele care iti plac, produsele pe care vrei sa le oferi cadou sau produsele pe care le doreste colega sau colegul de serviciu!

In momentul in care totalul comenzii/comenzilor tale atinge un anumit prag, vei intra automat in categoria clientilor Silver, Gold sau Platinum, clienti ce se bucura de reduceri pe viata indiferent de valoarea comenzii !

Reducerea se va aplica din valoarea totala a produselor comandate si va fi vizibila intotdeauna in cosul de cumparaturi (Discount %, cu TVA); de asemenea, in descrierea fiecarui produs, va fi afisata categoria de client din care faci parte.

 

 CLIENTI BRONZE

 

Clientii Bronze sunt utilizatori Ambra Bijuterii care nu au atins pragul minim de discount.  

 

 

 

 CLIENTI SILVER

 

Clientii Silver sunt utilizatori Ambra Bijuterii, ale caror comenzi totalizate au atins pragul de 500 lei; toate comenzile ulterioare vor avea reducere de 5% !

 

 

CLIENTI GOLD

 

Clientii Gold sunt utilizatori Ambra Bijuterii, ale caror comenzi totalizate au atins pragul de 1000 lei, toate comenzile ulterioare vor avea reducere de 8% !

 

 

CLIENTI PLATINUM

 
 
Felicitari! Ai atins pragul maxim de reduceri pe viata! Totalul comenzilor tale este de 1500 lei; la orice comanda plasata ulterior primesti 10% reducere indiferent de valoarea acesteia!

 

 

 

Trecerea la o anumita categorie de clienti se va realiza automat. Nu vor fi luate in calcul valorile de la produsele retur.

 

- Programul de fidelizare este dedicat atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice.

Discountul nu se aplica pentru produsele care sunt la reducere/promotie.

- Discountul afisat in cosul de cumparaturi este cu TVA.

 

Ne rezervam dreptul de a schimba conditiile si regulile de participare fara un anunt prealabil. (actualizat 08.02.2016)